Min dator krånglar massor, blir inte mycket uppdatering och i helgen ska jag på hästtävling, är ni intresserade av resultat kan ni se det på www.domkallarmigbella.blogg.se under helgen :)


me, myself and I


12.00

nyvaken....here I am!
är hemma ny btw ;)

hahaha!

Måste ses!!

!!

Glömde ju att berätta det viktigaste! Dom hade en DJ på stranden, ashärlig!

hemma från stranden

Har legat o solat på stranden hela dagen! Riktigt härligt var det! Vi var vid Näset badet. Havet var liiite för kallt för mig, endast 19 grader, men jag var i och badade en gång. Det är inte så kul att bada med min bror, han kastade bara ner mig med sjögräs...och jag HATAR sjögräs! Men jag fick min hämd och tryckte upp en massa äckliga, slemmiga växter i hans ansikte! Sen var jag nöjd :) Här är lite härliga bilder!Skeptisk..eller?
EN MÅS FÅR AVSLUTA!

Imorgon åker vi hem från Götet! Jag saknar faktiskt Uppsala!

torsdag

Äntligen hemma, efter en härlig dag på Liseberg!

Imorse när vi skulle åka spöregnade det, så vi funderade länge på om vi skulle åka, men vi chansade då väderleksrapporterna sa att det skulle bli sol vid 15.00
De hade för engångsskull rätt och det blev varmt och soligt!
Vi åkte de mesta attraktionerna, favoriterna är Kanonen, Balder och Flumride! Mitt hatobjekt är Colorado, idag skulle jag åka den och försöka ändra uppfattning om den... men det gick ju inte. INGEN i min "båt" blev speciellt blöt, förutom jag! Naturligtvis! Jag fick två skott från vattenkanonerna i bakhuvudet och ett rätt på magen, så jag blev dyngsur och håret alldeles lockigt...kul! Aja, det torkade ganska fort då det var sol!

Det var jättelite folk inne på Lisse idag! Antagligen för att det var så dåligt väder tidigare på dagen! Det var typ 5minuters kö på Kanonen och massor med andra attraktioner :)


BALDER!

Vi sitter där någonstan i Balder x)

Colorado, jag synds inte så mkt, men ni ser ju att Dennis skrattar åt mig........ -.-


Det kommer även film på när vi åker Uppskjutet o Frittfall snart! ;)

nattmat

Sitter just nu nyduschad i köket med en skål Nesquik-puffar, underbart!

Puss.

I wanna be a billionaireI´m in Götet, bitch

Igår åkte vi ner till Göteborg, jag försökte sova den mesta tiden av resan, mest för att slippa höra min bror. Jag var nog vaken ca 3 timmar totalt, haha så jag lyckades ganska bra med mitt sovande! Vi stannade och åt på Donken i Uddevalla eller nått sånt! Kommer inte riktigt ihåg, jag var ju nyvaken typ. Vi kom iallafall fram till mormors lägenhet vid 22.30! Tittade lite på tv och somnade kanske vid 02.30.

Idag har det inte hänt så mycket, jag sov till 12. Låg i soffan till 14.00 medan mamma, pappa o bror var i centrum och köpte ett mobilt bredband till mig! Sedan har jag suttit här resten av dagen typ, bara ätit middag och gått en sväng till Netto! En riktig seg dag!

Ovärd dag = ointressant inlägg


RSS 2.0